Witam po szkoleniu - wróciłem bardziej wymęczony niż przed wyjazdem :P Warszawa oczywiście rozkopana więc podróż powrotna przedłużyła się o 40 min ale przy okazji zobaczyłem przejazdem Stadion Narodowy oraz Pałac Kultury i Nauki i inne.
Witam, przeglądałem forum z tym problemem, ale znalazłem tylko w OII. Potrzebuję info czy ten czujnik można wymienić samemu? Istnieją sprzeczne opinie w OII. U mnie dzisiaj po dobiciu klimy stwierdzono że czujnik się nie załącza przy wysokim ciśnieniu. Doraźnie żeby nie rozwaliło układu upuścili trochę czynnika i mam przyjechać za klilka dni celem sprawdzenia, być może drgnie. Jaka jest wasza opinia?
Witam, przeglądałem forum z tym problemem, ale znalazłem tylko w OII. Potrzebuję info czy ten czujnik można wymienić samemu? Istnieją sprzeczne opinie w OII. U mnie dzisiaj po dobiciu klimy stwierdzono że czujnik się nie załącza przy wysokim ciśnieniu. Doraźnie żeby nie rozwaliło układu upuścili trochę czynnika i mam przyjechać za klilka dni celem sprawdzenia, być może drgnie. Jaka jest wasza opinia?
czujnik ciśnienia klimatyzacji tzw presostat. jest w okolicy zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego wkręcony w przewód klimy. Odkręcasz go i wkręcasz nowy.
Komentarz